Coș: 0 - 0.00 lei

Despre noi

Suntem o echipă tânără, pasionată de munca cu pământul și cu plantele. Ne știți, poate, din spatele proiectelor Grădina Istorică și Legumim. Acum, ne punem energia într-un proiect nou și ambițios prin care urmarim sa valorificam eforturile noastre, producand conserve după rețete clasice consacrate și metode istorice scoase din paginile vechilor cărți de bucate. Producem etic și responsabil, în cantități mici, urmând principiile sustenabile Slow Food. Urmărim să folosim în special materie primă locală, crescută corect și etic, sprijinind micii agricultori din zona Bucșani (DB), și punand în borcane mancare curată așa cum ne-o dorim pentru noi și familiile noastre.

Mica făbricuță din Bucșani se află în lucru, dar în paralel cu avansarea lucrărilor ne-am petrecut vara și toamna lui 2021 testând câteva idei de produse pentru cămară.

În această primăvară, propunem pentru al treilea an consecutiv seria noastră de mărțișoare vii din hârtie manuală impregnată cu semințe de plante aromatice, salate istorice și flori de grădină. Toate semințele sunt procurate din surse românești, de la un producător din Tg. Mureș. Toate au fost alese pentru a putea fi cultivate în ghivece, jardiniere sau în grădină.

 

Coș

Niciun produs în coș.

Create your account